health-vitorthotitel
VitOrtho

VitOrtho

Geavanceerde voedingssupplementen met een gezonde prijsstelling

VitOrtho voedingssupplementen is al bijna 25 jaar specialist in voedingssupplementen. Vitortho is een zo compleet mogelijk orthomoleculair assortiment, bestaande uit producten van de merken NOW en VitOrtho. Deze producten onderscheiden zich door hun innovatieve samenstelling en hun uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Het Amerikaanse NOW behoort in Nederland tot de top 5 voorschrijfmerken. NOW ontwikkelt en produceert al bijna een halve eeuw hoogwaardige voedingssupplementen die inmiddels in meer dan 50 landen worden verkocht. Als aanvulling op het NOW-assortiment levert VitOrtho producten die speciaal zijn afgestemd op de wensen van de Nederlandse markt of op de Europese wetgeving en waarvoor NOW geen passende formules beschikbaar heeft.

M.b.v. de biotensor en een testpakket van alle supplementen pendel ik uit wat nodig is om in een goede energie te komen.

Supplementemen zijn nodig om het proces van lichaam en geest te ondersteunen waardoor er een goede energie ontstaat en de behandelingen beter werken. Naast de producten van vitortho werk ik ook met Bloesemremedies, celzouten en een hoog gedoseerde B12, allemaal natuurlijke middelen die het lichaam ondersteunen.

 

 

 

 

health-vitorthoimage1
health-vitorthoimage2