Therapie├źn

Is het niet fijn om in harmonie met jezelf te zijn en je fit & energiek te voelen. Dit kun je realiseren door Bloesemtherapie, Celzouttherapie, MIR-Methode, Familie opstelling, Helende reis en Earthing producten.

Coaching                                                                                                                                         

Tijdens de coaching geef ik tips hoe je met angst, controle en alle weerstanden in het leven om kunt gaan. Dit is heel verhelederend en geeft direct rust.

Familieopstelling                                                                                                                                                 

Door een energetische opstelling van personen of items krijg je inzicht injezelf, de ander en het proces. Lees de pagina van familieopstellingen daarin staat alles duidelijk omschreven.

MIR-methode                                                                                                                                        

Door een protecol van de MIR methode of het opzeggen van mantra's kun je patronen, angsten en conditioneringen losmaken en jezelf helen, dit doe je  2x perdag.

Bloesemtherapie:
Een bloesemremedie maakt je bewust van wie je bent en wat je kunt doen om geestelijk en lichamelijk te herstellen. De energie van bloemen maakt je bewust van het leven en hoe jij kunt omgaan met bepaalde klachten op lichamelijk en geestelijk niveau.


Celzouttherapie:
27 mineralen zorgen ervoor dat lichaam en geest in balans zijn.
 
Vitamine B12
B12 Vitamine is onontbeerlijk voor een goede balans van lichaam en geest.
Gebruik is voor kinderen en volwassenen, kijk op de pagina van vitamine B12 voor alle indicaties.

Intake gesprek en behandeling
Tijdens het eerste consult is het belangrijk de lichamelijk en of geestelijke blokkades te bespreken. Wanneer ik voldoende informatie heb gekregen start de behandeling, dit kan een combinatie zijn van de 4 therapieën die ik aanbied om tot het best gewenste resultaat te komen.