Nieuws

Nieuw bij SimpeL-MaR

Energetische reset-sessie;

Voor mij is alles energie , ik voel en ervaar dat alles met elkaar verbonden is. De aarde verandert in een snel tempo en wij mogen mee veranderen. Door je bewustzijn te vergroten en stukken die je blokkeren om vrijuit te leven op te ruimen merk je dat je steeds meer in balans komt. Het opruimen van items kun je doen met een rest-sessie. Heel eenvoudig gezegd je delete bijv. je angsten en je haalt de goede energie op om in je kracht en vertrouwen te komen.

We proberen alle problemen intern en extern op te lossen vanuit het hoofd. Dit doen we door na te denken over onze items en vervolgens gaan we iets doen om het op te lossen. Hierdoor raakt het hoofd steeds voller en vaak kom je er dan niet meer uit. Je blijft rondjes lopen, je piekert en je gedachten gaan maar door en het enige waar je nog aan denkt is hoe los ik dit op.

Waarom kun je de oplossing niet vinden met je hoofd door over problemen na te denken? Dat komt omdat je het probleem vanuit het gelijke niveau wil oplossen en dat lukt niet. Je kunt een probleem niet oplossen met je hoofd maar wel vanuit een hoger niveau van helder weten en dat is altijd vanuit de energie.

Wij zijn energie, alles is energie, jou  zielsenergie staat boven het fysieke lichaam en daar kun je de oplossing vinden.

Hoe gaan we dat doen? Ik ga je verbinden met 7 kernpunten in je leven die een fundament zijn om echt in je kracht te gaan staan. Je gaat belastende energie terug geven en zuivere energie ophalen. Dat doe ik door je een aantal vragen te stellen en jij geeft toestemming door "JA " te zeggen. De zeven kernpunten zijn de basis om van daaruit je persoonlijke stukken te gaan behandelen.

Een reset-sessie kun je toepassen op persoonlijke problemen maar ook op zakelijk en werk gerelateerde situaties. Alles is mogelijk omdat alles energie is kun je de reset-sessie op alles toepassen.

Ik heb een  opleiding gevolgd om mezelf deze techniek eigen te maken en heb al veel praktijk ervaring met bestaande cliënten op gedaan. Na een reset kun je moe zijn omdat je systeem verandert maar dat lost na een paar dagen op. De resultaten zijn zeer positief, mensen ervaren een diepe vorm van rust en balans.

De aarde is op weg naar een nieuwe tijd verander jij mee naar een nieuwe mooie tijd voor jou..

Mocht je na het lezen van dit stuk nog vragen hebben mail me vanuit het contactformulier dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Harte Groet, Marga