Helende reis

Helende Reis is een reis naar het HART

Een helende reis is een reis maken naar jezelf om te kunnen leven vanuit je hart. Dit gebeurt vanuit een ontspanning waardoor je gaat reizen naar je onderbewustzijn. Hier liggen schatten verborgen, wat het ook is, ze zijn er altijd om je verder te brengen in het leven. Heb je angst, verdriet of pijn door bepaalde gebeurtenissen in het leven, waar je de oorzaak niet van weet dan kan een helende reis een oplossing zijn om weer in balans te komen. Tijdens de sessie kunnen we belangrijke zaken naar de oppervlakte halen en deze opnieuw aankijken en beleven. Wanneer je de angst, verdriet of pijn herbeleeft kun je het gaan loslaten omdat je weet dat het een gebeurtenis is uit het verleden. Het is heel bijzonder te zien dat de kleinste dingen of gebeurtenissen uit het verleden ons angst kunnen bezorgen in het heden. Door een helende reis kun je de problemen loslaten en gaan leven in het NU.

Wat doe ik:

Ik begeleid je naar een totale ontspanning van jou lichaam en geest. Daarna ga je in je verbeelding voor een trap staan met 10 treden. Deze trap loop je in gedachten af naar beneden, dan kom je in een ruimte en dan beginnen we de reis... Deze reis maak je door alles wat je tegen komt te vertellen en te voelen dat is het allerbelangrijkste omdat je dan de reis maakt vanuit je hart en niet vanuit het denken. Ik ga je begeleiden tijdens de reis door vragen te stellen en zal je ook indien nodig, door handoplegging naar bepaalde delen van het lichaam leiden waar de aandacht naar toe mag. Als we de reis afsluiten nemen we tools mee naar boven om in het leven verder te kunnen. Ik vraag ook altijd wat heb je nodig als we de trap weer op gaan, velen zeggen dan kracht, liefde voor mezelf, ruimte, vrijheid etc. dit geef je, jezelf dan in het leven en dat is het grootste cadeau!

Het is een hele mooie manier om dichter bij jezelf te komen en inzicht in je levensprocessen te krijgen. Met een helende reis ga je reizen naar je HART om vervolgens vanuit het HART te kunnen leven!