Familie opstellingen

Een familieopstellingen geeft inzicht in wie u werkelijk bent!

Bij een familieopstelling zet je symbolisch je familie neer in de ruimte zoals het voor jou goed voelt. Dit gebeurt door kussens neer te leggen op grond, er komt dan een bepaalde energie vrij en dan kunnen we beginnen met de sessie.

U gaat bij mij op een andere manier een familieopstellingen beleven dan in de boeken staat beschreven. Ik ben er achter gekomen dat ik veel informatie verkrijg door zelf een familieopstelling met een cliënt te doen. Ik krijg inzicht en informatie over uw familie, relaties, vriendschappen maar ook van overledenen door op de plek van de desbetreffende opgestelde persoon te gaan staan. Deze manier van werken geeft opheldering over familiebanden, relaties, situaties en gebeurtenissen in het leven. De uitkomst is vaak anders dan u had verwacht, de meest krachtige personen uit u omgeving kunnen ook kwetsbaar zijn, door dat inzicht verdwijnt bijvoorbeeld de angst of wat het probleem dan ook mag zijn.

Wat doe ik bij een familieopstelling:

U gaat een gesprek aan met één persoon of meerdere personen, dat doen we door actief in de ruimte kussens neer te leggen die staan voor het probleem of de persoon. U neemt zelf  uw eigen plek in door op uw kussen te gaan staan en ik ga op de plek, op het kussen van de persoon staan waar u mee gaat praten. Door op het kussen (dus op de plek van de desbetreffende persoon te gaan staan) krijg ik informatie van de persoon die is opgesteld. Hierdoor kunnen we een gesprek voeren en energetisch problemen opzuiveren. Het is heel bijzonder hoe verhelderend dit kan zijn, vooral omdat je een situatie, probleem of angst door familieopstellingen van verschillende kanten gaat bekijken. Een familieopstelling geeft inzicht in je leven waardoor je, jezelf, je omgeving en de situaties in het leven anders gaat zien.

Ik heb deze vorm van familieopstelling / therapie ook bij geregistreerde therapeuten getest en ze waren positief verrast over het effect van deze manier van helen!