Coaching in bewustzijn

Coaching in bewustzijn en acceptatie van alles wat er gebeurt in het leven, brengt je naar rust en harmonie voor jezelf, er komt ruimte in het hoofd als je alles kunt accepteren zoals het IS.

In een persoonlijk gesprek geeft u aan wat uw problemen zijn in het dagelijks leven. Voorbeelden zijn; angst, pijn, slaapproblemen, vermindert zelfvertrouwen, overgang bij vrouwen, problemen met de pubertijd, kinderen die de druk van school en of de maatschappij niet aan kunnen. Het is ook mogelijk lichamelijke klachten te verminderen door de juiste inzichten te verkrijgen. 

Tijdens het consult geef ik tips en doen we oefeningen om in alle situaties het overzicht te krijgen en te behouden. Wat ik doe is u bewust maken van de situatie, dit gaat samen m.b.v. een familie opstelling of oefening waardoor conditioneringen worden blootgelegd en u inzicht krijgt  in u zelf en het probleem. Ik  geef handvaten om jezelf te beter te kunnen begrijpen en te helen. Je ziet vaak al direct een verandering omdat mensen inzicht krijgen waarom ze zijn vastgelopen. Ook voor kinderen is dit heel effectief en positief voor hun verdere leven.

Ik coach in bewustzijn om u te leren op verschillende manieren naar een situatie of gebeurtenis in het leven te kijken. Ik leer u om afstand te nemen van het probleem, angst of situatie en geef tools om beter bij uzelf te blijven, dat geeft rust en harmonie in uw leven.

Voor de juiste behandeling zijn er verschillende mogelijkheden, ik kies samen met u een behandeling die het beste bij u past. Mogelijke behandelingen zijn familieopstelling, MIR methode, helende Reis ( regressie), celzout- en bloesemtherapie maar ook tijdens het gesprek gaat u al veel inzichten en oplossingen krijgen.

Een behandeling kan bestaan uit een combinatie van verschillende therapieën.

Bel me gerust als u vrijblijvend informatie wilt over de verschillende therapieën of kijk op deze website!