Bloesemtherapie

Is het niet fijn om in harmonie met jezelf te zijn en je fit & energiek te voelen. Dit kun je realiseren door bloesemtherapie.

 
Bloesemtherapie is een steeds groeiende geneeswijze, die met hun werking beginnen op het geestelijk, emotionele niveau. Oorspronkelijk ontdekt door Dr. E. Bach heeft bloesemtherapie zich de laatste decennia ontwikkeld tot een wereldwijde methode om onze lichamelijke en geestelijke blokkades op te lossen.
 
Door gebruik te maken van Bloesemremedies kunnen kwaliteiten die u heeft tot ontwikkeling komen. Het helpt u om te groeien in uw persoonlijkheid, om inzicht in bepaalde (levens-) processen te krijgen, om negatieve emoties te kunnen omzetten in positieve. Het helpt om situaties waar u tegen aanloopt in het leven inzichtelijk te maken en er ontstaat meer begrip waarom de dingen gebeuren zoals ze gebeuren. Door dit inzicht of begrip worden situaties of processen beter hanteerbaar en ontstaat de mogelijkheid tot het oplossen ervan.

Bloesemremedies werken in op ons gevoel en onze emoties. Maar wat is nu eigenlijk angst of onzekerheid? 

Angst is geen angst, maar het ontbreken van het tegenovergestelde namelijk moed. Het ontbreken van 'moed' is het eigenlijke probleem. Zo is onzekerheid het ontbreken van zekerheid.

Bloesemremedies kunnen je helpen om dat gene wat ontbreekt weer aan te vullen. De bloesemremedies helpen je om weer positieve gevoelens en emoties te ervaren en laten je zien dat overal een oplossing voor is. De bloesemremedies zorgen ervoor dat je duidelijker in contact komt met je eigen gevoel, zodat je zelf inzicht kan krijgen hoe je de verstoorde emoties weer in balans kunt brengen.

Bloesemremedies zorgen ervoor dat er een bewustwordingsproces op gang gebracht wordt waar je zelf mee aan de slag gaat!

Behandeling met bloesemtherapie:
Ik ga samen met u kijken wat er nodig is voor het gewenste resultaat.
We beginnen met het inventariseren van het probleem en daarna start de behandeling.

Bloesemremedies zijn zeer geschikt voor iedereen in elke leeftijdscategorie:
  • Voor baby's kan ik met de biotensor uitzoeken wat nodig is om rust en herstel te vinden.
  • Kinderen mogen tekenen, uit de tekening kan ik eventuele blokkades halen. Kinderen hoeven niet veel te praten maar mogen wel meehelpen door bijvoorbeeld flesjes uit te zoeken. Ik merk dat kinderen door de bloesemtherapie innerlijk rust krijgen en snel herstellen. Wanneer je jong bent zijn angsten, onzekerheden etc. makkelijker te herstellen.
  • Volwassenen kunnen door het uitzoeken van bloesemkaarten de juiste remedie bepalen. We kunnen ook samen door alle bloesemremedies heen gaan.

Als we de remedies hebben uitgezocht, maak ik een gebruikersflesje.
Dit gebruikersflesje wordt gedurende een aantal weken gebruikt om de klachten te verlichten en u bewust te maken van het proces.