coaching-individutitel
Individuele coaching

Individuele coaching:

Individuele coaching is een op maat gemaakte coaching per persoon. Ik ga in op de problemen / items waarin men vast loopt op het werk of waar mensen moeite mee hebben binnen het bedrijf of organisatie.

Coaching werknemers:                                                                                                                                              Flexibel zijn / out of the box denken / loslaten controle / samenwerken met collega's / nemen van verantwoordelijkheid / je plek innemen in het bedrijf of organisatie / benoem je kracht en waar mag er nog een groei plaatsvinden /        angsten aankijken en loslaten / patronen doorbreken etc.

Coaching directie en managers:  

Positief leiding geven aan mensen / hoe werk je verbindend in een bedrijf / loslaten controle / op welke manier haal ik het meest optimale uit mezelf, werknemers en het  bedrijf / vertrouwen geven hoe doe je dat en nog veel meer...

Alles is mogelijk en per situatie bekijk en voel ik wat nodig is om het probleem op te lossen. Belangrijk is de intake dit is nodig om het probleem of item te omschrijven. Na de intake geef ik advies wat nodig is voor de oplossing. 

Naast coaching ben ik ook mediator bij conflicten binnen het bedrijf of organisatie. Ik werk verbindend en ben neutraal en probeer beide partijen bewust te maken van hun rol in het conflict. Als je op afstand leert kijken naar alles wat er IS ga je zachter worden, minder oordelend en kijk je anders naar gelijk hebben/ krijgen. Als je het probleem kunt loslaten of relativeren laat je de strijd los en gaan we kijken naar een oplossing. Strijd, ruzie, onenigheid, een probleem of conflict ontstaat niet voor niets.. Wat wil het ons vertellen en hoe gaan we het op een positieve manier oplossen, daar ga ik u bij helpen.

Voor vrijblijvende informatie kunt u contact opnemen met Marga van den Berk 06-37373878 of stuur een mail via het contact formulier op deze website.

 

                                                                                                                                        

                                                                                                                                

 

coaching-individuimage1
coaching-individuimage2