coaching-doelgroeptitel
Doelgroep

Bedrijf coaching

Ik ben vorig jaar gestart met bedrijf coaching, wat ik heb mogen doen bij bedrijven is werknemers-sters anders laten kijken naar stress, werkdruk, irritaties, collega’s en alles wat er IS binnen een bedrijf. Ik voel ook de energie en hoe mensen zich voelen binnen de organisatie. Door hier samen aan te werken ontstaat er inzicht, overzicht, ruimte en rust en een beter functioneren van de medewerkers-sters.  Mensen gaan met plezier naar hun werk en ervaren veel mindere stress omdat ze anders met situaties leren en kunnen omgaan.

Ik geef naast coaching ook advies over de werkplekken en de energie binnen het bedrijf. Door kleine aanpassingen indien nodig creëer je al snel een andere sfeer.

Doelgroep

Alle mensen die een stuk persoonlijke ontwikkeling willen doormaken en daardoor meer inzicht willen verkrijgen in zich zelf en wat hun manifestatie  is t.a.v. bijvoorbeeld werk, leidinggevende en collega's. Als je weet wie je bent en je sterke en minder sterke eigenschappen gaat accepteren en waar nodig een verandering gaat doormaken gaat er van zelf meer positiviteit komen. Wanneer  je aan jezelf  werkt krijg je inzichten waardoor er veel kan veranderen voor jezelf ,in je privé leven en je relatie tot het werk en bedrijf waar je werkzaam bent.

Hoe coach ik ?

Dit gebeurt door individuele coaching. Ik heb gekozen voor individuele coaching omdat het altijd bij jezelf begint en iedereen een ander item kan hebben waar hij of zij aan mag werken. Mensen ervaren het als heel prettig omdat dit een persoonlijke manier van coachen is en ze zich makkelijker uiten over hun gevoel en beleving. Ik spiegel hun gedrag, denkwijze etc. en heb begrip voor het gevoel wat er is, alles heeft een achtergrond en daar kijk ik naar.

Ik maak gebruik van o.a. coachings gesprekken, EMDR, MIR, bedrijfsopstellingen om problemen zichbaar te maken en op te lossen. Zie op deze site alle therapievormen.

Ter afsluiting kan er een groepsessie plaatsvinden om de belevingen en ervaringen te delen en afspraken te maken met elkaar welke weg we gaan bewandelen.

Wanneer u meer informatie wilt over bedrijfscoaching mail naar info@simpelmar.nl of bel naar 06-37373878.

 

 

 

coaching-doelgroepimage2